tänkte testa att blogga lite, samla mina tankar, sammanfatta det som händer, hålla lite koll på vad som ska hända

shoppade loss lite skivor igår, lyckades komma över Pengabrorsan lite tidigt. verkar grymt bra efter en första lyssning. sprang på nya med The Men, hoppas den låter lika bra. tänkte greja en kopia till Hampus, så blir han med glad.

seg träning igår, men så är det dagen efter match och efter en god måltid på Möllan. hur som helst känns det skönt efter segern i söndags, nu finns det hopp om en bra placering i serien. lite uppehåll nu och nya friska tag efter nyår!

höll på att glömma det oerhört viktiga från igår. jacko var först med nyheten, det kom ett ivrigt sms. “nästa säsong kan man kanske sova om nätterna, dixon till Malmö!” äntligen! detta har man ju väntat på ett tag. ska bli intressant att se vad som mer händer innan säsongen drar igång igen. jobba på Hasse!