Dixon får nummer 4! Och höiland får tillbaka nummer 14, ordningen är återställd! och än en gång är tröjan på BF hur aktuell som helst! =)

Det där med julen, hur är det med det egentligen? Jag har ju hakat upp mig ett bra tag på folks begeistring över julen, eller rättare sagt det som ifolkmun benämns “julen”. Jag hade förstått fullt och fast om det nu var själva julen som faktiskt var ämnet för denna hype, men det är ju inte det, det är ngt annat. Julen är ju ingen tradition i sig längre, som folk ens bryr sig om, men det ska minsann pyntas, sättas märkliga elljusstakar i fönster, tas in livs levande träd inomhus och köpas en massa presenter. Det ska ätas speciell mat och drickas speciell dryck, men varför då? Till viss del för att traditionen har omformats och vi har glömt vad det egentligen är som “firas”, men framförallt är det ju dom kommersiella krafterna som ska ha sitt. En fråga är ju hur det har blivit så? Men en ännu större fråga för mig är ju varför jag går runt och stör mig på det? Jag är ju inte så värst speciellt religiös och inte heller ngn stor ivrare av den “riktiga” traditionella julen, men jag går igång så fort ngn säger “det är så mysigt med adventsljusstakar och det luktar så mkt jul om gran och apelsiner med nejlikor”. Jaja, jag får jobba med det här helt enkelt, så kanske jag kommer tillbaka som en ny stark människa ngn gång efter nyår!