Ny vecka, nya äventyr. Lite seg efter helgens bravader dock. Lyckades äntligen skärpa till mig och skruvade ihop mina specialtillverkade singellådor, blev ju riktigt bra. Stort tack till the twins för snickeriet. Kalas att ha bra plats för gamla och nya singlar. Väntar för tillfället på Miserlou på ingång från US and A.

Var på trevlig födelsedagsfest hos Jolla i lördags, efter det bar det av med tunga väskan till Brogatan. Var där och spelade northern soul för faktiskt rätt mkt folk. Helt klart är ju detta en bra lokal, behövs inte så värst mkt folk för att det ska bli bra tryck.

Nu till helgen är det dags, de två sista matcherna i årets serie. Ska det bli vi eller b-laget, eller inte alls? Gör vi “bara” vårt jobb på lördag, så är det lugnt. Men det är två matcher och helst ska vi inte tappa ngt set.

Och i helgen drar ? ut i skogen, var ju riktigt längesen. Hoppas vi får ordning på alla prylar innan dess, var ju tydligen viktigt med TV och grejer fast vi är i skogen. *hm*